Hobby Workshops

 
Inleiding pagina

Regelmatig organiseren we in onze gezellige winkel een workshop. Hierin leert u bijvoorbeeld om prachtige creaties met Powertex te maken, een schitterend canvas of een waar kunstwerk te creëren dat perfect in uw eigen interieur zal passen.

Om een idee te krijgen wat onze klanten al zo gemaakt hebben kijkt u in het fotoboek hier op onze website. De agenda van de komende workshops vindt u hier onder. Ook de prijzen en de mogelijkheid om direct een plaatsje te reserveren.

van14,50
voor10,- per potje
aanbieding geldig tot en met 1 januari 2015
 
Workshop Agenda
Workshop :  Mozaiek Datum : zaterdag 14 juli Tijden : 13:00 Kosten : € 27,50 Opmerking : incl. alle materiaal en koffie/thee met koekje

Er is keuze uit verschillende ondergronden, zoals: schalen, vogelhuizen, houten figuren, dienbladen enzo. Voegen word thuis gedaan i.v.m. droogtijd van de lijm.

Workshop : Kaartenknutsel ochtend  Datum : Tijden :   Kosten :  Opmerking : 

 

Workshop : Free hugs 40x40xm   Datum : ---Tijden :----   Kosten :---- Opmerking : incl. alle materiaal en koffie met koekje

op deze middag gaan we nieuwe technieken leren en een cactus die van knuffelen houdt maken. Er zijn maar 8 plekken beschikbaar!

Workshop Reserveren
Workshop betalingVoorwaarde: voor het reserveren van uw deelname aan een workshop vragen wij een aanbetaling van 10 euro. In de bevestiging email die u direct ontvangt treft u ons rekeningnummer aan. Na ontvangst van uw aanbetaling wordt door ons uw deelname per email bevestigd.
 
Volg BentheHobby op Facebook
Benthe Hobby
Dorpsstraat 112E
2712 AN Zoetermeer
079 - 7370 138
email Benthehobby
Gevestigd op het plein bij de "Pasta Company"
Voor onze openingstijden kijkt u hier